Hall of Gods

DUBBEL 4 x INSÄTTNING + 200 KASSA SPINS SPELA NU

Hall of Gods egenskaper

  • Finns på stationär, mobiltelefon och surfplatta

Hall of Gods Information

  • Tillverkare: Netent
  • Valsar: 5
  • Rader: 3
  • Gewinnlinien: 20, oföränderlig
  • Spelande: Nej
  • Gratis spins: upp till 20 gratissnurr
  • Jackpott: 3 jackpottar i bonusspelet
  • Utbetalningsgrad: 95,50%

Hall of Gods kostenlos spielen

DUBBEL 4 x INSÄTTNING + 200 KASSA SPINS

Hall of Gods online slot machine review

Hall-of-Gods Net Entertainment's Hall Of Gods är för närvarande en av de online-spelautomater som för närvarande är i fokus efter att ha vunnit den gigantiska progressiva jackpotten i Sverige. Med en mega-jackpott vann 6,7 miljoner euro. Så om du vill försöka vinna stora pengar på den här maskinen är det värt att läsa följande artikel.

Net Entertainment levererar alltid en tillfredsställande spelupplevelse och Hall Of Gods är inget undantag. Animationer, grafik, spel och ljudeffekter är ett fantastiskt spel. Hall of Gods är en progressiv videoslot med 5 hjul och 20 vinstlinjer. Liksom många andra populära spel är den baserad på nordisk mytologi (som Thunderstruck II). Det betecknar bland annat gudarna som Odin och Thor. Användningsområdet varierar från 20 cent till 50 cent per snurr. Hall of Gods är ett engagerande spel med 3 funktioner.

Kolla in det också arabiska nätter Spelautomater på

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Hall of Gods Bonus-funktion

gudarnas hall Först och främst har du Expanding Wild-funktionen - när du ser Midgard Serpent Wild-symbolen på de tre mellersta hjulen (2, 3 och 4) kommer Wild att expandera för att ta över hela rollen. Detta kommer självklart att hjälpa dig att få större vinster från dina snurr.
Då har du gratissnurrfunktionen, som utlöses genom att få 3 eller fler Odins Raven-symboler (scatter). Med 3 scatters får du 10 gratissnurr, 4 scatters belönar dig med 15 gratissnurr och 5 scatters utlöser 20 gratissnurr. Så du kan få mellan 10 och 20 gratissnurr initialt. Dessutom har alla gratissnurr en 3x multiplikator, vilket innebär att vinsterna tredubblas. Vill du ha ytterligare gratissnurr? Få 3 eller fler Odins korpsymboler så tjänar du mer. Slutligen kan du aktivera funktionen “Pick Win”. Med "Pick Win" -funktionen kan du vinna den enorma progressiva jackpotten. Bonusrundan utlöses genom att få 3 Thor's Hammer-symboler var som helst på hjulen. Tors hammare används sedan för att bryta sköldarna på skärmen - om du matchar tre belopp kommer du att vinna den summan pengar. Det finns 3 jackpottar som du kan vinna. Mega Jackpot är den bästa jackpotten och ligger för närvarande på £ 5,3 miljoner.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Men det handlar om att bli miljonär

Naturligtvis råder det ingen tvekan om att de tre jackpottarna längst upp på skärmen är det som gör detta till ett ganska bra 4-stjärnigt spel med låg varians.
Du kan förvänta dig cirka 1 000 euro från minijackpotten och cirka 75 000 euro från midi-jackpotten. Men det faktum att denna mega jackpot regelbundet träffar över 5 miljoner (6 miljoner om du vill satsa riktigt hårt) är det som lockar publiken.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Hall of Gods sammanfattning

Varje jackpotjägare kommer säkert att älska denna spelautomat online, särskilt de av oss som drömmer om att gå i pension vid 40 års ålder på vår privata ö.
Det faktum att du kan få några stora vinster utan att slå jackpotten blandat med fin grafik och animering gör Hall of Gods till en extremt attraktiv slotmaskin online.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS