King Cashalot

DUBBEL 4 x INSÄTTNING + 200 KASSA SPINS SPELA NU

King Cashalot fastigheter

  • Finns på stationär, mobiltelefon och surfplatta

King Cashalot-information

  • Tillverkare: Microgaming
  • Valsar: 5
  • Rader: 3
  • Gewinnlinien: 9
  • Spelande: Nej
  • Gratis spins: Nej
  • Jackpott: Och
  • Utbetalningsgrad: 90,45%

Spela King Cashalot gratis

DUBBEL 4 x INSÄTTNING + 200 KASSA SPINS

King Cashalot Online Slot Machine Review

King-Cashalot Det finns få kungar i världen som är kända för sin välvilja, men King Cashalot är verkligen en av dem. Den här spännande progressiva spelautomaten från Microgaming är inställd på 100.000, men den progressiva jackpotten kan växa utöver det, med några priser som når den magiska 1 000 000.
King Cashalot är en av Microgamings progressiva spelautomater som lockar spelarnas uppmärksamhet på grund av dess progressiva jackpotstorlek, men också på grund av dess relativt enkla och prisvärda spel.

Detta är en spelautomat som kan ha en progressiv karaktär som kan växa över en miljon, men du kan ge dig själv en chans att vinna denna jackpott mycket billigt eftersom spelet har en enkel prisstruktur. Denna 5 × 3-spelautomat har 9 vinstlinjer och du kan sätta in från 0,05 till en maximal insats på 2,25 för en full insats på 45 mynt.

Få progressiva spelautomater med en så potentiell stor jackpot ger spelarna chansen att satsa så lite pengar på ett så stort pris, och det är det som hjälper King Cashalot-spelautomaten att toppa popularitetsförseglingen för så många spelare.

Nu när vi har räknat ut hur mycket det kostar att spela King Cashalot och de olika priserna som kan vinnas när vi spelar och varför det är så tilltalande, låt oss titta närmare på hur spelen ser ut och fungerar.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Design och spel

Det första du bör notera om spelet är att de vanliga låga symbolerna inte finns någonstans på hjulen. Detta är ganska ovanligt med tanke på att temat är en kung, vilket passar bra med ett spelkortstema, men istället valde Microgaming att ha ett antal läckra festliga föremål som spelets låga symboler.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Spelets symboler

King-cashalot Låga symboler inkluderar en stekt kalkon, en välsmakande fiskrätt, en bricka med utsökt frukt, en tjock, saftig rostad skinka och en stor, vacklande efterrätt.

Kolla in det också Game of Thrones Spelautomater på

De höga symbolerna i spelet är alla medlemmar i kungliga domstolen och hans familj, inklusive kung Cashalot själv (som spelar vildt i spelet), en prinsessa, en strålande riddare i guldrustning och kungens fru, drottningen. Spela King Cashalot Casumo kasino.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Specialfunktioner i spelautomaten King Cashalot

King-cashalot En av de anmärkningsvärda funktionerna i spelautomaten är att du kan spela i vanligt läge eller expertläge. Det senare ger dig tillgång till slotens autoplay-funktion, så du kan välja hur många snurr datorn ska skapa åt dig medan du är upptagen med en annan uppgift.

Det finns ett antal andra symboler på hjulen att se upp för och den första är Joker-symbolen. Det här är spridningen och om du landar två eller flera skämtare på hjulen garanteras du ett kontantpris oavsett vilken position du landar.

Tyvärr finns det inga gratissnurr i King Cashalot-spelet, men det finns andra alternativ för dem som letar efter ytterligare bonusfunktioner.

Dessa funktioner kommer när du landar tre av kitesymbolerna över hjulen 2, 3 och 4 på varje snurr. Dragon-symbolen är bonussymbolen i spelet och när du landar den här kombinationen kommer du att utlösa Treasure-bonusspelet.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

slutsats

King Cashalot är en rolig och relativt billig progressiv spelautomat som erbjuder både ett roligt bonusspel och chansen att vinna en av de största progressiva jackpottar som finns tillgängliga online. Du måste satsa maximalt för att vinna den progressiva jackpotten, men med tanke på den relativt låga kostnaden är detta en progressiv spelautomat som de flesta fans kan njuta av.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS