Zombies

DUBBEL 4 x INSÄTTNING + 200 KASSA SPINS SPELA NU

Zombies egenskaper

  • Finns på stationär, mobiltelefon och surfplatta

Zombies Information

  • Tillverkare: Netent
  • Valsar: 5
  • Rader: 3
  • Gewinnlinien: 20
  • Spelande: Nej
  • Gratis spins: ja, 5 gratissnurr
  • Jackpott: Nej
  • Utbetalningsgrad: 97,20%

Spela zombies gratis

DUBBEL 4 x INSÄTTNING + 200 KASSA SPINS

Zombies Oline Slot Machine Review

zombie Zombies är en NetEnt-spelautomat med 5 hjul och 20 vinstrader. På ett zombietema, se upp för staplade vildmarker på mittrullen - när det verkar glider den upp eller ner för att ta på sig hela rullen. Det finns en Random Wild-funktion där två zombiehuvuden visas som ger dig upp till 6 wilds. Det handlar om Free Spins-funktionen där du får 5 gratissnurr - multiplikatorn ökar med upp till 10 gånger efter varje gratissnurr! Du kan också skjuta horder av zombies för att få extra kontantpriser.
Zombies är endast tillgängligt på stationära enheter från 20 till 200 euro per omgång, de döda lever i denna zombieepidemi. Det drar nytta av vilda utbyten och Free Spins-funktionen där du kan få en multiplikator på upp till 10 gånger.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Grafik och design av spelautomaten Zombie online

Grafiskt, även om det släpptes 2012 - i ett övergett köpcentrum, inkluderar symbolerna på hjulen spelkort (A, K, Q, J och 10) klubbar, yxor, hjärnor, motorsågar, gasmasker och ögonbollar. Motorsågen är symbolen med det högsta värdet och ger dig 50 gånger din insats på en 5-symbolskombination.
Vildsymbolen visas på hjulen 1, 2, 4 och 5. Det finns också en staplad vild som bara kan visas på hjul 3 - den kan visas som en enkel, dubbel eller staplad vild av 3. När den staplade vildmarken dyker upp kommer den att skjuta upp eller ner för att täcka hela rullen som en del av en vinnande kombination.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Bonusfunktioner för spelautomater online

När det gäller bonusfunktioner finns det en Random Wild-funktion som utlöses i basspelet om din snurr innehåller en Stacked Wild eller Free Spins-funktionen inte utlöses. Två zombiehuvuden verkar sedan täcka hjulen - upp till 6 wilds visas sedan på hjulen.

Försök med det Twin Spin Spelautomat gratis

Det spelas också en gratissnurrfunktion när den radioaktiva kolvspridningssymbolen visas på de 3 mittrullarna samtidigt - du får 5 gratissnurr. Från och med en 1x multiplikator ökar multiplikatorn till 2x vid 2: a gratissnurret, 3x på 3: e gratissnurr, 5x på 4: e och 10x vid den sista och 5: e gratissnurr.

Dessutom visas efter varje gratissnurr en våg av zombies med upp till 5 zombies som automatiskt skjuts. Du kommer att vinna kontantpriser på upp till 20 gånger din insats för varje zombie-skott!

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS

Vår slutsats

zombie På stretfordempire.se fann vi att Zombies är en spelautomat med medelvarians, med maximala vinster upp till 1600 gånger din insats - du kommer sannolikt att vinna de stora beloppen i Free Spins-funktionen där de stora 5x och 10x Multiplikatorer gäller. Vi gillar zombies, och det är en slot som vi tycker ofta förbises - många spelare brukar gå för Bloodsuckers och Dead or Alive (båda från NetEnt). Om du gillar ämnet rekommenderas Microgamings Lost Vegas. Spela zombies 777 casino .

Zombies ger spelaren en hisnande upplevelse med fantastisk grafik och animering. Det finns också många skrämmande symboler och funktioner som wilds, extra spins, scatters och en zombiefunktion.

300 gratissnurr och 200% upp till € 3000
SÄKER BONUS